Online marketing businesscoach 2017-10-21T16:40:11+00:00

DANIELLE RIEMERSMA – ONLINE MARKETING BUSINESSCOACH

Het is mijn missie om online marketing makkelijker voor jou te maken en je te helpen om een succesvol online bedrijf te bouwen. Waarom? Ik zie zoveel prachtige ondernemers worstelen met online marketing. Ze hebben fantastische ideeën, maar lopen alleen vast in hun eigen sneldenkende ideeënbrein of ervaren techniekpaniek om hun idee te lanceren.

Ik heb jaren succesvolle ondernemers als virtuele assistent ondersteund bij de online marketing activiteiten om klanten te krijgen. Wat genoot ik van hun prachtige vibe en hun kracht om hun bedrijven op te bouwen en klanten te krijgen. Ik zag dat de succesverhalen over online marketing ook werkelijkheid werden en ik mocht daaraan bijdragen. Fantastisch!

Het allereerste moment dat ik zag welke resultaten er na een webinar werden geboekt, vergeet ik nooit. Ik stuiterde met mijn ogen. De verhalen die worden vertelt over online marketing, kloppen! Daardoor weet ik dat online marketing echt magisch kan zijn en je er heel goed mee kunt verdienen.

In 2015 startte ik mijn droom als online marketing businesscoach (na jaren als VA gewerkt te hebben) en vanaf dat moment kreeg ik het moeilijk! Ik ging veel trainingen volgen en liep volledig vast in mijn brein door de kennis. Terwijl ik jaren op een marketing- en communicatiebureau had gewerkt, maar iedere marketing training die ik volgde gaf mij alleen maar meer verwarring. Ik zat zo vast in mijn brein, dat er niks meer uit mijn handen kwam. Mijn denkbrein waar ik altijd op kan vertrouwen, werd nu mijn tegenstander en ik moest manieren vinden om met mijn snel schakelende brein om te gaan.

Ik kreeg het niet voor elkaar om verandering aan te brengen.

Mijn vertrouwen werd minder en ik vergeleek mijn resultaten met mijn super succesvolle klanten. Ik had nul verkopen en zij verkochten trainingen aan de lopende band. Als ik een nieuwsbrief voor mijn klanten maakte, dan werd er massaal op gereageerd en verstuurde ik mijn nieuwsbrief…. niks… nog niet eens een like op Facebook.

Hoe kan dat nou? Ik volg toch alle stappen die ik in de trainingen leer en die ik mijn klanten zie doen. Hoe kan ik bij mijn klanten zoveel succes behalen en voor mezelf niet? Ik realiseerde mij dat er iets moest veranderen.

Na grondig onderzoek kwam ik er achter dat ik niet 1 moment naar mezelf had gekeken of geluisterd. Ik bleef maar in mijn brein malen over de strategieën die ik leerde en er kwam geen fluit uit mijn handen. Weet je wat ook mooi was? Geen moment keek ik meer naar mijn eigen ervaringen en mijn marketing opleiding… 10 jaar ervaring en vele marketingopleidingen? Ik was het compleet vergeten.

Juiste strategie. De juiste aanpak.

Ik kwam er steeds meer achter dat ik een compleet andere doelgroep had! Mijn doelgroep had een hele andere benadering nodig! Niks geen schaarste strategie… “Hallo Daan, ben je vergeten dat er nog veeeel meer marketingtechnieken zijn? Stof dat brein eens van je af !”

Rond mij zie ik veel online marketingfrustratie en ondernemers vinden het ingewikkeld (terwijl ze eigenlijk houden van ingewikkeld, hoe moeilijker hoe leuker het wordt… maar dit is iets anders). Ze zijn, net als ik was, totaal overweldigd en ze zien alle experts en guru’s het eenvoudig inzetten.

Alleen hebben deze grote budgetten en veel expertise. En… ze hebben daarbij een groot team. Veel ondernemers proberen dat na te doen. Dus ze hebben advertenties, weggevers en geven webinars… terwijl voor de meeste ondernemers het goed is om 1 online marketing strategie te hebben. Dan kun je dat eerst opschalen, zonder alle complexititeit. Misschien kun je later meer dingen inzetten, oke?

Bepaal je eigen marketing koers en communiceer met je persoonlijke online marketing aanpak.

Ik zie mogelijkheden en motiveer je om een succesvol online bedrijf te bouwen. Hiervoor kijk ik altijd naar 3 onderdelen. Persoon, product en proces. Vaak zit in 1 van deze succesfactoren een kink in de kabel wat het succes in de weg staat.

JA, ik wil een gesprek met Danielle aanvragen

Persoon

Iedere dag dat jij niet durft, moeten klanten wachten op jouw oplossing. Word zichtbaarheid en laat klanten kennismaken met jouw bedrijf. Stop met het vergelijken en kies jouw visie!

Product

De reden waarom online marketing niet werkt is een boodschap niet overkomt bij de doelgroep. Het resoneert niet of klanten zijn er helemaal niet mee bezig.

Proces

Stap voor stap strategieën. Ontdek de allernieuwste manier van marketing en communicatie en pas deze toe in jouw strategie. En vergeet offline niet ;-), want dat werkt samen met jouw online bedrijf.

0
Team kanjers die mij helpen
0
Kopjes thee
0
Ondersteuningsuren

Wat is typisch Danielle
Gaat dansen als er muziek aan gaat 95%
Wordt wakker als ze een kopje thee heeft gehad 100%
Gek op haar teckel 100%
Een brein dat altijd denkt 100%
Creatief en dan niet meer kunnen stoppen om ideeën te bedenken 95%
Snelle denker en schakelaar 100%

Zelf geloof ik dat er online magie kan ontstaan als alles in balans is. Bij mij draait alles om vrijheid en daarbij een serieuze business neerzetten. Je kunt als een sneldenkende ondernemer van alles en nog wat willen inzetten om klanten te krijgen, maar mijn ervaring is dat dan vaak een strategie ontbreekt. Je doet maar wat en je verdwaalt in de technische mogelijkheden.

Sterker is het om de online aanpak heel dicht bij de offline aanpak te laten aansluiten. Als deze twee gaan samenwerken, dan ontstaat er magie! Online marketing zijn tools, technieken, strategieën, maar jouw energie moet erin zitten… anders gebeurt er niks. Ik kan met jou de mooiste campagnes bedenken, maar als je het bedenkt vanuit het verstand dan zit het hart er niet in. En dat laatste hebben we nodig om echt te knallen!

Verder heb jij als sneldenkende en creatieve ondernemer een iets anders besnaard brein en dat past niet altijd in de vaste stramienen van veel trainingen. Je wilt juist dingen begrijpen, verder uitdiepen en doorgronden. Helaas is daar niet overal ruimte voor en daardoor loop je vast in je eigen creatieve en snelwerkende brein. Ik ga je daarbij helpen, omdat ik dit brein als geen ander ken.

Zelf als hoogbegaafde ondernemer gaat mijn brein snel en ik heb altijd een uitdaging om niet te snel te willen of mij ergens in vast te bijten. Ik heb binnen een dag een nieuw businessplan opgesteld, terwijl dat dat niet de bedoeling was 😉 Hoe komt dat? Gewoon, omdat ik weer mogelijkheden zie en getriggerd wordt  😉 Ik houd ook van nieuwe dingen, uitzoeken, zijsporen onderzoeken en hoe moeilijker het wordt… hoe leuker ik het vind om daar ook weer mee aan de slag te gaan. Alleen heb ik geleerd om mijn focus te houden op mijn bedrijf en om daarbij uitdagende stukken te blijven toevoegen, zodat ik mij niet vastgebonden voel aan een vast stramien.

Ik ben klaar om Jouw Online Bedrijf te Bouwen

Door creatieve ideeën, een ijzersterke strategie en vastberadenheid

Let’s Get Started!