Online marketing voordelen 2017-10-22T18:37:03+00:00
Bouw een volledig en succesvol online bedrijf, waar websitebezoekers klanten worden.
Maak een afspraak
Meer resultaten en klanten uit je online marketing inspanningen

Ondernemer, heb jij moeite om klanten te krijgen met online marketing of een website?

Online marketing makkelijker maken en zien waar kansen liggen om meer klanten te krijgen. Om online zichtbaarheid te worden voor klanten, is het een must om de online vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren en alle online marketing technieken en tactieken slim in te zetten. Bouwen een succesvol online bedrijf dat voor klanten zorgt door slimme inzet van online marketing. Kijken naar de mogelijkheden om  je bedrijf te laten groeien op een manier die bij jou en je bedrijf past.

  • Raak je overweldigd door de techniek van online marketing?

  • Krijg je zoveel informatie dat je niet meer weet waar je moet beginnen?

  • Spendeer je veel te veel geld en tijd (en heb je nog geen funnel?)

Vraag een GRATIS online marketing gesprek aan

Als je online marketing niet inzet, ontneem je jezelf de mogelijkheid om klanten te krijgen.

Als jij op een slimme manier online marketing inzet, krijg je de mogelijkheid om verkoopkanalen op te zetten waarin klanten automatisch door het verkoopproces worden begeleid. Voeg daarbij een actieve en geautomatiseerde lead strategie en jij krijgt online een mogelijkheid om continu klanten te krijgen.

Gewoon maar iets doen met online marketing, werkt niet. Resultaten zitten in de kleinste details. Zonder een krachtige online marketing strategie en plan, kost het inzetten van online marketing heel veel van je tijd, omdat je ad hoc dingen probeert te verzinnen.

Online marketing is geen trucje kopiëren van een ander. Online marketing vraagt om een duidelijk opbouw en een krachtige strategie.

Bekijk de online replay: Retargeting, zo doe je dat!
Het is niet alleen belangrijk dat jij weet hoe een ijzersterke online marketing strategie werkt. Je wilt het verkoopproces automatiseren.
Om online marketing succesvol in te zetten, moet je weten:
  • HOE je de beste leads krijgt met geautomatiseerde marketing- en salesfunnels
  • HOE je jouw online bedrijf inricht om continu in gesprek te blijven met jouw klanten
  • HOE je op de beste manier retargeting of online adverteren inzet, zonder klanten te irriteren of te spammen
  • HOE je online je product of programma verkoopt door de verkoopfases waarin een klant zich bevindt tijdens een verkoopproces te begrijpen en je communicatie hierop af te stemmen
  • HOE je dit allemaal kunt doen met ijzersterke strategieën en eenvoudige tools, zodat je geen onnodig tijd verliest door het zelf uit te zoeken of miscommunicatie.

Het ontwikkelen van online marketing is 1 ding, maar het onder de aandacht krijgen is net zo belangrijk. Online marketing heeft geen zin als je geen klanten kunt vinden. omdat je geen online marketing plan hebt ontwikkeld. Jouw gameplan om succesvolle online marketing te ontwikkelen.

Een online bedrijf moet leads genereren en van websitebezoekers klanten maken

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

Waarom zou je met mij willen samenwerken? Lees de reacties van anderen.

Stap voor stap meegenomen worden in het proces. SOScommunicatie bevraagt en daagt je uit om een pakkende en duidelijke online marketing plan te schrijven.

Marjon Tjepkema, Tjepkema coaching

Wat doe ik reeds goed? Wat kan beter en ook op welke manier kan ik eenvoudig meer resultaat bereiken? Deze vragen zijn op een bij mij passende manier beantwoord.

Esther Heijmans, Estar coaching

Dankjewel voor de enthousiaste training. Wat kun jij dat goed uitleggen en wat ben ik nog een kuikentje op Social Media vlak.

Angelique Hiemstra, Businesscoach

MAAK EEN AFSPRAAAK

Gewoon maar iets doen, werkt niet. Resultaten zitten in de kleinste details. Tijdens mijn begeleiding leer ik je alle online en offline technieken om klanten te krijgen. En wees gerust het is een authentieke strategie om vooral bij jezelf te blijven en geen trucjes van anderen te kopiëren. Eindelijk krijg je uitleg hoe alle tools écht werken, zodat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Ontdek de allernieuwste marketing- en communicatie technieken en pas ze toe om met gemak goedbetalende klanten te krijgen. Heb je al verschillende trainingen of programma’s gevolgd en wil je de kennis écht implementeren en toepassen wat je hebt geleerd? Laat mij je helpen!

JA, ik wil meer weten wat mijn online mogelijkheden zijn om klanten te krijgen

Danielle Riemersma is g

Online marketing campagnes gemaakt door Danielle